12 Aralık 2012 Çarşamba

Cep Telefonundaki Gönderiliyor Mesaji

Bir kaç ay önce cep telefonumu kaybettim. Kısa süre içinde farkettim ancak bulan vatandaş anında kapattı. Sağlık olsun dedik. Telefondan çok elbette içindeki bilgiye üzüldüm. Herneyse, polise gidip hem bir şansımı deneyeyim hem de olası kötü kullanıma karşı bir dilekçe yazayım dedim. Polis, boşuna uğraşma ama arzu ediyorsan git savcılığa bir dilekçe ver dedi. Kısacası bu tür başvurulara sıra gelmez demek istediler.

Tabi yeni bir telefon ve telefon kartının yeniden çıkarılması gibi işler sinir bozuyor ama yapacak birşey yok. Ama asıl sinir bozucu olan kısm telefonumda yaptığım her işlemden sonra karşılaştırğım Gönderiliyor... mesajı. Bu mesaj kimi zaman 3 saniye kimi zaman bir kaç dakika sürebiliyor ve telefonda herhangi bir işlem yapmana müsaade etmiyor. GSM operatörüyle bir bağlantı kurmaya çalıştığını tahim ediyorusunuz ama ne yaptığını anlayamıyorsunuz; mesaj geliyor aynı mesaj, mesajı açıyorsunuz aynı mesaj, telefon ediyorsunuz sonlanınca aynı mesaj...

Gönderiliyor mesajını almamak için yapmadığım iş kalmadı. Telefon ayarlarından tutun, kartı üreten birime, AVEA müşteri hizmetlerine kadar bir sürü yere başvurdum, İnternette araştırdım. Sonunda AVEA teknik servisle başka bir konu için görüşürken bu sıkıntımı paylaştım. Megerse çok basit bir işlemmiş. Yapılması gereken:

  • 4441500 arayın. önce 1 ardından 0'ı tuşlayın
  • teknik servis müşteri temsilcisine bağlanın.
  • Telefon numarama ait kartvizitim seçeneğini kapattırmak istiyorum diyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder