29 Aralık 2012 Cumartesi

34 JE 9467 Plakalı Renult Beyaz Fluance Araç Sahibine

34JE9467 Plakalı Fluance marka araç 28 Aralık Cuma günü 08:32'de, Doğuş Üniversitesi önünde, park halindeki yeşil renkli Skoda Felicia marka aracıma ters yönen gelerek çarpıp kaçmış. Çarpan kişiyi insanlığa, özür dilemeye ve hasarımı karşılamaya davet ediyorum.

Eskiden insanlarda utanma, ar duygusu vardı. Bu değerler her geçen gün kaybolup gidiyor maalesef. Hasar önemli değil diye düşünüyorum. Cana geleceğine mala gelsin. Ama bu tür şahsiyetlerin terbiyesizliği kuşkusuz insanı üzüyor. 

Belliki bu şahsiyet çarpıp kaçtıktan sonraki süreci de çok biliyor. Şahsiyet, ben öyle veya böyle çarpıp kaçtım, mevcut hukukumuz içinde hakkını alabiliyorsan buyur gel al diyor!

Sonucu kısaca ifade edeyim: Hasarınızı temin için o kadar çok zaman harcar ve prosedürele uğraşırsınız ki adeta ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelir. Bunlarla uğraşmak yerine, eğer hasarınız büyük değilse bir bardak soğuk su içer, ilgili şahsiyet hakkındaki düşüncelerinizi arabanızın içinde veya geniş bir arazide kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde bağırarak ifade edersiniz!

Bu tür durumlarda yapılması gerekenlerle ilgili ayrınıtlı bildigi için buraya tıklayınız.

Olaya şahit olup, ayrıntılı bir notla arabamın camına iliştiren kişiye  içtenlikle teşekkür ederim. Sizin gibi insanların varlığı, hem insalık hala ölmemiş dedirtiyor, hem de yaşama keyfi veriyor.

1 yorum:

  1. sayın yetkili 34JE9467 pkalı araç https://www.kiralikotoaraba.com bünyesindeki araçlardan biridir. Bu aracın plaksını sitenizden çıkarmanızı tahviye ederiz. Saygılarımızla

    YanıtlaSil